duyuru

• Mart
  • 2020

2020-2021 Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PROJE TABANLI MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı Başvuruları

BAŞVURU TARİHLERİ VE YERİ:

2020-2021 Akademik Yılı için Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı Başvuruları 09 Mart 2020 – 17 Nisan 2020 tarihleri arasında alınacaktır. Proje başvurusu yapmak isteyen öğretim elemanlarının 17.04.2020 tarihi mesai bitimine kadar kendi şifreleri ile https://yoksis.yok.gov.tr internet adresi üzerinden girişlerini yapması gerekmektedir. Sistem üzerinden girişleri eksiksiz yapılan başvuru form çıktıları Dış İlişkiler Koordinatörlüğü - Mevlana Değişim Program Koordinatörlüğü aracılığıyla Rektör imzalı üst yazı ekinde en geç 04 Mayıs 2020 tarihine kadar Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına iletilmesi gerekmektedir.

İlan ekinde;

-Başvuru Kriterleri ile ilgili YÖK Yürütme Kurulu Kararları,

-Örnek Proje Tabanlı Değişim Programı Proje Önerisi Başvuru Formu,

-Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Öncelikli Alanlar ve Alan Kodlarını

bulabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Programa Proje Yürütücüsü olarak;

-Üniversitemizde görev yapan öğretim elamanları başvuru yapabilir.

-Proje yürütücüsü olarak sisteme giriş yapan öğretim elemanlarının (araştırma görevlisi, öğretim görevlisi, uzman, okutman vb. ) en az doktora derecesine sahip olmaları gerekmektedir.

-Proje Ortağı olacak üniversite ile Mevlana Değişim Programı kapsamında anlaşmamız olması gerekmektedir.

Not: Tüm detaylar için İlan ekinde yer alan YÖK Yürütme Kurulu Kararlarına bakınız. Anlaşmalı olunan üniversiteler için Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Mevlana sayfasını ziyaret ediniz.

Dosyalar

2020-2021 Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı

BAŞVURU TARİHLERİ VE YERİ:

İlan ekinde;

-Başvuru Kriterleri ile ilgili YÖK Yürütme Kurulu Kararları,

-Örnek Proje Tabanlı Değişim Programı Proje Önerisi Başvuru Formu,

bulabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Programa Proje Yürütücüsü olarak;

-Üniversitemizde görev yapan öğretim elamanları başvuru yapabilir.